Wilt u iemand eens écht verrassen, een moment bezorgen die niet snel vergeten zal worden? U kunt zich onderscheiden door een collega, geliefde of familielid eens echt culinair in de watten te leggen. Bij De Culinaire Wereld zijn er verschillende bijzondere cadeaubonnen waar u uit kunt kiezen:

De cadeaubonnen

Er zijn twee mogelijkheden: u kunt een cadeaubon met iedere mogelijke waarde bij mij aanschaffen, met een minimum van € 15.
U kunt ook een cadeaubon aanschaffen ter waarde van een bijzondere belevenis, bijvoorbeeld een high tea, themabarbecue, homecooking, champagne ontbijt of wat u maar wenst. Dit is altijd op een locatie in onderling overleg.

De cadeaupakketten

Heeft u een verjaardag, bruiloft of jubileum en wilt u niet aankomen met het standaard peper- en zoutstel? Of wilt u uw Valentijn verrassen met een hartverwarmend cadeau waar u absoluut hoge ogen mee gooit? De cadeaupakketten van De Culinaire Wereld zijn een lust voor het oog, een genot voor de maag, en al verkrijgbaar vanaf € 35.

Kerstpakketten

Vanaf september 2013 kunt u bij mij een kerstpakket bestellen. Ik heb het dan niet over groothandel pakketten waarbij u met de helft van de producten niets doet en die u over 5 jaar nog ongebruikt in uw kast hebt staan. Ik garandeer persoonsgebonden pakketten waarbij elk product gebruikt wordt. Mooie, exclusieve producten. Bij mij krijgt u een kerstpakket op maat!
De cadeaubonnen en -pakketten zijn binnenkort verkrijgbaar.