Ik zal me even voorstellen.

Als kleine jongen ben ik opgegroeid met de Indonesische keuken. Bij mijn oma, die waanzinnig goed kon koken, stond ik als kind al in de pannen mee te gluren. Ik wilde overal met mijn vingers aanzitten, de passie voor het voelen, zien en proeven van bijzonder eten zat er al vroeg in.
De keuze om opgeleid te worden tot Chef-kok was dan ook niet meer dan logisch. Tegenwoordig leef ik mijn droom, en maak bijzondere, onderscheidende hapjes en maaltijden van pure, eerlijke en hoogwaardige producten. Indien gewenst kies ik voor biologisch. Ik heb het certificaat voor het keurmerk ‘Ik kies bewust’ wat zich uit in gezonde en verantwoorde maaltijden.
In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij een detacheringbureau waar ik werd ingehuurd door zeer goed aangeschreven bedrijven. Ik heb ervaring opgedaan met bekende namen in de culinaire wereld.

Voor de bespreking van uw wensen hoeft u de deur niet uit; ik kom op verzoek bij u langs. Het is ook altijd mogelijk om de voorbespreking op een andere locatie naar uw wens te laten plaatsvinden. Liever informatie via de digitale weg? Wanneer u mij mailt zal ik u binnen 24 uur een voorstel doen. U kunt ook altijd telefonisch contact met mij opnemen, ik sta u graag te woord! Voor meer informatie verwijs ik u door naar de contactpagina.